Vinnaren av intervjutävlingen

Hej jag heter Emelie och är 23 år gammal (eller ung, beror på hur man ser det). Jag bor tillsammans i ett hus med min sambo samt min bonusdotter som vi har varannan vecka, lite mer. Jag har ett stort intresse för hästar och det märker man tydligt i min blogg ( http://nouw.com/emelieanderssoon ). Är jag inte i stallet är jag hemma hos familjen eller tillbringa tid med mina vänner. Det är nämligen dessa tre saker som jag prioriterar när jag inte är på jobbet. Jag är utb. undersköterska och jobbar nu med människor inom LSS inriktad på unga. Jag stormtrivs med det och det finns ingen bättre känsla än att man har hjälp en annan som mår dåligt.  

I min blogg får man läsa om allt detta men även om vad som händer i min vardag, bra och dåliga perioder i livet, bilder, tips och andra roligheter. Jag skulle säga att jag är ganska öppen på min blogg. Jag är aldrig rädd för vad jag skriver, för antingen är det så jag känner eller så som jag mår. 

 Vad är syftet med din blogg?
Jag har bloggat i 8 år och syftet med min blogg, ja...jag har väl egentligen inget syfte så. Jag vill att mina läsare ska vara nöjda med det jag publicerar men även att jag själv är nöjd med det jag skriver ut. Det är väl egentligen det. Jag har inget mål med att jag ska bli störst i världen eller något sånt. Det ska vara en kul grej och jag trivs med det som bara den :) 
 
Vad får dig att må riktigt bra?
Lite som jag skrev högre upp så är familjen, hästen och mina närmsta vänner allt för mig och det är just dem som får mig att må riktigt bra. Då mår jag som bäst helt enkelt. Att få komma hem till Niklas (sambon) och bara mysa ner mig i hans famn är helt underbart. Eller att spendera en heldag med sin kära vän är också helt fantastiskt. Även tjaffsen med min underbara mamma är ett gott tecken för vi känner varandra så himla väl. När man sätter ett magiskt ridpass är också en känsla som är helt underbar och det är just detta som får mig att må så himla bra, att jag har den omgivningen som jag har. Jag kan aldrig tacka dem nog för att de finns där för mig dag som natt.
 
Vad får dig att fastna för en blogg?
Jag gillar bloggar med mycket bilder, en öppenhet och enkla inlägg som är lätta att förstå. Bilder säger väldigt mycket tycker jag. Varierande inlägg är också viktigt då man får en helhet på vad det kan vara för person bakom bloggen.  Mitt bloggtips skulle gå till min närmsta vän Tina ( http://nouw.com/tinafalkestad ). Det är en blogg som jag kollar varje dag, även fast det är min bästa vän. 
 
 
Det var typ allt som jag har att förmedla er idag, men jag hoppas att ni vill fortsätta att lära känna mig ni som redan inte gör det. Så in på min blogg och fortsätt läsa :) 
 
Avslutningsvis så vill jag tacka dig Madeliene för att jag fick denna underbara chansen och för att du ville intervjua mig. Det var jätteroligt och du har en superbra blogg. Glad att jag började följa den och tusen tack igen :) 
 
___________________________________
 
Gå gärna in på denna tjejens blogg för att lämna någon snäll kommentar, och tack för att du ville vara med i min tävling! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)
Skulle ni vilja ha fler såna här tävlingar? Säg till isf!
 

Kommentarer
Emelie Andersson

Tusen tack verkligen :)

Svar: kram
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-25 - Klockan: 21:22:18
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon

Jag fotar med min systemkamera Olympus e-420 och även min Iphone 7
Jag gör mina bloggdesigners helt själv
Jag gör jättegärna Bloglovinbyten
Tipsa mig gärna om tävlingar
Jag gör även bloggdesigners till andra, det är bara att ta kontakt!

Skriv dina ord här!

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg:

Dina ord:

Trackback
Bloggdesignen är gjord utav Madeliene Löthman - Hon som är självlärd