Min älskade lilla son <3

                                         
Jag har fått väldigt mycket frågor angående min son och hur situationen är just nu, så tänkte ta detta inlägg och berätta hur allting faktiskt ligger till. 
 
Runt den 26-28 oktober, så åkte jag in till förlossningen här i Eksjö, av att jag hade väldigt mycket värkar, och det slutade med att jag blev inlagd. Och med tanke på att jag hade havandeskapsförgiftning, så öppnade jag mig inte tillräckligt för att kunna krysta ut min son. Utan jag öppnade mig bara 8 cm, och man behöver öppna sig 10 cm, för att kunna börja krysta ut, för att kunna genomföra en vaginalförlossning. Så det slutade faktiskt med att det blev akut kejsarsnitt, då det var en fara både för mig och bebisen. Och det blev till och med så att jag blev helt nedsövd under operationen och mamma var med under hela momentet, det var även hon som klippte navelsträngen på min son. Jag låg hela den helgen på förlossningen med värkar, sen på söndagen kl 06:46 så tittade min son Leo ut, operationen gick väldigt bra, dock förlorade jag en hel del blod så jag fick ligga med dropp ganska länge efteråt, när jag hade vaknat.
 
                                               
 
Efter ungefär 6 timmar, eller något sådant så hade jag vaknat upp och fick se min son för första gången. Fick han vid bröstet och jag glömde smärtan och allting som var runt om, för detta är något utav det häftigaste jag någonsin har varit med om! Min son var det vackraste jag någonsin har sett, och jag vet hur nervös jag var när jag skulle byta blöja för första gången, när jag skulle ta på honom kläder för första gången, för allting var så nytt, spännande och underbart! Jag vet hur mycket jag krånglade med att få till amningen, dock kunde jag amma den första veckan, sen tog faktiskt min mjölk slut och då började vi med mjölkersättning istället, och man märkte direkt vilken skillnad, att han verkligen fick i sig näring och inte låg och skrek hela nätterna, det var så skönt att få se honom nöjd. 

Vi var kvar på BB ungefär 6 dagar, sen kom vi till ett hem i Nässjö, för nya föräldrar där man får hjälp i början och dom utvärderar hur man fungerar som förälder osv. Måste också tillägga att under hela min graviditet, så har vi fått flera anmälningar på oss, på grund utav pappan till min son. Just därför fick vi inte komma hem i början. Detta slutade även med att jag tappade kontakten med min familj, träffade inte min familj på flera månader, och det var nog det värsta av allting, för jag hade verkligen behövt mamma vid min sida, som stöd och bara ha någon att luta min axel emot. Vi hamnade även här för att Leo inte gick upp i vikt som han skulle, han låg väldigt mycket under, trots att han åt i stort sätt hela tiden, så det har varit mycket sjukhusbesök, kontroller osv, tror även det var därför socialen beslutade som dom gjorde!
När själva utredningen var färdig på det här hemmet , så fick vi äntligen komma hem till Eksjö. Dock fortsatt ytterligare ännu flera utredningen via soc, BVC osv. 

Allting gick jättebra i början, tyckte jag i alla fall. Jag gjorde allt som jag kunde, tog hand om min son, tog hand om hemmet, plus att jag tog hand om pappan till min son, så i stort sätt hade jag 2 barn att ta hand om, även fast pappan är 1 år äldre än mig, så funkade det inte. 
 
           
                  
 
            
 

Till slut övervägde jag faktiskt att lämna honom, jag tog med mig min son och flyttade hem till mamma och det var då allting började att strula ihop sig. Pappan anmälde faktiskt mig till socialen, att jag inte kunde ta hand om min son o blablabla. Så detta var en jobbig period, det var en jobbig separation mellan mig och pappan, efter att vi hade levt ihop i nästan 3 år tillsammans. Men efter en tid, så mådde jag så psykiskt dåligt att mamma faktiskt tog hand om min son, hon tog alla nätter, även när hon skulle upp och jobba. Ända gångerna jag tog honom var när hon faktiskt var på jobbet i 4 timmar, men så fort hon kom hem så tog hon hand om honom igen,och jag la mig och sov, för jag var så utmattad. Så det slutade med att pappan fick ta hem sonen till sig, och det var här allting blev fel. tänker jag efter så skulle jag aldrig ha gjort det valet nu, ALDRIG! Jag fick inte ens träffa min son, under tiden pappan hade honom.


Detta var även sista gången jag såg min son. Alltså i Augusti 2016, jag har inte träffat honom mer sen dess.
     
 


Det var här socialen gjorde bedömningen att Leo skulle flyttas till en annan familj, och jag gick faktiskt med på det just för att jag själv inte orkade ta hand om honom, och för att pappan inte var kapabel till att ta hand om honom, då det har kommit fram en hel del information nu den senaste tiden. Och visst gjorde det ont av att veta att Leo skulle bo hos en okänd familj, som man inte känner, som man inte vet vart dom är eller något. Men nu i efterhand så är det det bästa valet jag någonsin gjort, för jag gjorde allt det här för min son skull. För att han ska ha det så bra som möjligt! 

         
 
Nu bor min älskade son hos en underbar familj som är helt fantastiska med honom. Han har även börjat att gå upp i vikt, han växer och allting går precis som det ska. Jag har kontakt med familjen varje vecka, då jag får bilder på honom och en liten uppdatering hur han utvecklas, vikt, längd och om han har lärt sig något nytt, och det känns så himla fantastiskt att veta att han mår bra, att han trivs där han är, och att han faktiskt blir uppfostrad av en familj som både har orken, tiden och viljan. 
 
Visst, det gör väldigt ont att inte kunna ha honom hemma hos mig, det gör det verkligen. Men jag vet att han mår bra där han är, och det är det viktigaste för mig! För jag har verkligen inte orken till att ta hand om honom, att ge honom det han behöver, just därför han är där han är! Jag har inte heller träffat honom sen han flyttade till den nya familjen, och det är på grund utav att jag inte orkar, det kommer vara alldeles för jobbigt, och jag vill inte utsätta honom för något som gör att han mår sämre, för jag vet att han mår bra, jag vet att han mår bra med personerna som är i hans liv. Sen att jag önskar att jag verkligen kunde ha honom hemma, för det hade varit det bästa. Men jag tänker inte riskera någonting, för jag vill att han ska må bra, att han ska trivas och få en bra uppväxt, för det är han värd! 
 
Snart blir han 2 år, och det känns som att det vore igår som jag låg med han på bröstet och bara njöt av situationen att han äntligen har kommit ut. 

Och oavsett situation så kommer jag alltid att älska min son, ALLTID! 

Är det något ni vill veta mer, så får ni jättegärna fråga! :)
men nu kanske ni har fått en inblick i hur situationen ligger till. :)

Kommentarer
Jeanette

Vilket intressant inlägg och så starkt av dig att berätta! Sällan man faktiskt hör människor som berättar denna typ av berättelser. Det måste verkligen vara en lättnad att veta att han har det bra och att du får uppdateringar.

Svar: Åh tack snälla! :)
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 14:31:57
URL: http://nouw.com/jeanettek
Julia

Vad fint gjort av dig, massa kramar till dig <3

Svar: Åh tack, kram! <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 15:32:53
URL: http://devote.se/jfalten
My

Åh vad fint och starkt av dig att berätta! Du är en bra mamma som verkligen vill det bästa för din son även om jag förstår att det är jobbigt att han inte är hos dig. Men det visar bara att du älskar honom:)

Svar: Tack fina du!
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:03:11
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Emma Fernhagen

Vilket otroligt starkt inlägg, eloge till dig att berätta och tror att det kan hjälpa andra som kanske befinner sig i liknande situationer!

Svar: Åh men tack!
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:39:00
URL: http://nouw.com/emmafernhagen
Kattis

Starkt av dig att berätta och ännu starkare att verkligen sätta din sons behov först. Så skönt att du har så bra kontakt med familjen och kan känna dig trygg i att han har det bra. Ännu en gång, starkt jobbat av dig!<3

Svar: Jag gör allt för min son, även om det innebär att han inte bor hemma hos mig. <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:39:12
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Ajli Müller

Jisses, det här hade jag ingen aning om. Vilken bra avslutning i alla fall, att han är i ett bra hem med bra vuxna :)

Svar: Ja men verkligen :)
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:48:53
URL: http://ajlimuller.se/
A M

Åh så hilma fin! Fint inlägg! <3

Svar: Åh tack fina du <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:50:55
URL: http://alicemalmstrom.se
meh.blo.gg

Tung historia, förstår att det måste vara jättetufft för dig. Beundrar dig för att se dina egna brister och tänka på din sons bästa. Inte många som skulle klara det. Kram

Svar: Tack så mycket fina du!
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 16:51:28
URL: http://meh.blo.gg/
hanna

ja jag längtar så enormt för det är värt när hon är ute men just nu är det så tungt så det ska verkligen bli skönt att få kunna röra sig och kunna sitta ner utan att ha så ont att man inte vet vart man ska ta vägen :O

Svar: Jag förstår dig precis! :)
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 17:05:06
URL: http://nouw.com/fitnessinspiration
Julia Svensson

Åh vad fint!

Svar: Tack fina du!
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 17:46:33
URL: http://juliasvenssons.se
Julia

Åh vilket starkt inlägg!

Svar: Åh men tack fina du <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 18:13:25
URL: http://juliahw.blogg.se
Amanda

Så starkt att du delar med dig<3

Svar: Tack <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 18:20:41
URL: http://mandasdiary.devote.se
Carro

Så fin han är! Förstår att det måste vara sjukt jobbigt men vad fint att du gör vad som faktiskt är bäst för din son 💕

Svar: Ja han är så fin <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 18:20:57
URL: http://nouw.com/carroat
Julia

Super vackra bilder! <3

Svar: Tack fina du <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-10 - Klockan: 18:34:02
Jessica Högberg

Men så jobbigt, alltså det är ju jättebra att han har det bra men det måste vara hemskt!
Är det droger pappan sysslar med??
Kommer du få "tillbaka" honom??
Får du inte träffa honom??
<3 <3 <3

Datum: 2017-10-11 - Klockan: 07:53:17
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Cecilia

Såå starkt gjort av dig<3 massa kramar<33

Svar: Åh tack fina du <3 kram
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-11 - Klockan: 12:54:47
URL: http://CeciliaSalomonsson.devote.se
Sara Karlsson

Jisses vad ska man säga, det var så rörande att läsa. Så sjukt starkt av dig <3

Svar: Åh tack fina du! kram <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-11 - Klockan: 15:33:41
URL: http://sjkarlsson.blogg.se/
LIL' BABUSTYLE - Here's my story

Fina du! Så himla starkt av dig att berätta. Så otroligt stark är du! ❤ Skulle du inte kunna träffa honom (om DU orkar såklart) men som "vän till familjen" i början? Vet att vi gjorde liknande för min brorsdotter när hon var liten då hon tyvärr, efter flera dödsfall och annat i familjen, inte fick någon fast punkt, men hon behövde alla omkring sig. ❤ Nu är hon 9 år och bor hos en toppenfamilj.

Svar: kram på dig <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-12 - Klockan: 15:52:41
URL: http://nouw.com/lilbabustyle
NICOLE

Så starkt att berätta, och så tungt.. men fint att du gjorde det beslutet. Hoppas du kan träffa honom mer sen.

Svar: Tack! Det hoppas jag också, tiden kommer när den kommer! Först ska jag fokusera på mig själv och börja må bra igen! :)
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-12 - Klockan: 21:01:13
URL: http://nwistrand.forme.se
Emelie

Det måste varit så tufft att lämna bort honom ♡ Du är stark!

Svar: I början var det väldigt jobbigt, men jag har börjat inse nu att det faktiskt var det bästa för honom! :) <3
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-12 - Klockan: 21:53:36
URL: http://motherofbutterflies.blogg.se/
Malin

Oj vad starkt. Var rädd om dig.

Svar: Kram
ifightformyself.blogg.se

Datum: 2017-10-17 - Klockan: 13:14:54
URL: http://blomsveranda.blogg.se/

Jag fotar med min systemkamera Olympus e-420 och även min Iphone 7
Jag gör mina bloggdesigners helt själv
Jag gör jättegärna Bloglovinbyten
Tipsa mig gärna om tävlingar
Jag gör även bloggdesigners till andra, det är bara att ta kontakt!

Skriv dina ord här!

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg:

Dina ord:

Trackback
Bloggdesignen är gjord utav Madeliene Löthman - Hon som är självlärd