Filmtips #6 - Sing

Handling: Den stiliga koalan Buster Moon bossar över en nedgången teater som har sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en storslagen sångtävling. Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvin som inget hellre vill än att slå igenom som soloartist.
 
Mina åsikter: Jag älskade verkligen denna film! Dock är jag inget för animerade filmer annars, men denna var riktigt rolig och så himla bra! Har ni sett denna?
 
 

Nu är snart vintern här..

Hej på er!
Hoppas att ni mår bra? Jag vet inte riktigt hur jag mår, är helt slut i huvudet, trött i kroppen och allting är bara allmänt jobbigt! Jag vet att bloggen har stått tom ett bra tag, men har umgåtts med min bror, hans flickvän och deras son i stort sätt hela veckan, och det har varit så mysigt! Och när jag väl har kommit hem så har jag varit helt slut och inte haft någon ork till att blogga!
 
Idag skulle jag till skolan, men började känna mig dålig redan igår, och nu sitter jag hemma, med huvudvärk och feber, så får hoppas att detta är kortvarigt, mot vad det var sist. Har så mycket att göra i skolan nu innan det blir jullov, usch! Hatar stressen. 
 
Vad har ni gjort i helgen? :)
 
 

Min 24:de födelsedag!

Idag fyller jag 24 år, känns helt sjukt hur fort tiden går. Började dagen hos mamma med kaffe och chokladtårta så underbart god! Tillsammans med min älskling, mamma, mormor och morfar. Så mysigt!  Fick ett presentkort på Dollarstore, vilket var skitbra! Då jag tänkte uppgradera all inredning här hemma :) 

Sen när jag kom hem så plingade pappa på dörren och kom med present, ett presentkort på Coop, vilket uppskattades! 

Fick även en underbart fin present av min älskling, två underbara klänningar! Och jag älskar klänningar. Dom uppskattades också! 

Sen har vi även ändrat om i hemmet, igen.. bilder kommer nog under helgen, imorgon är det tvätt och städ som står på schemat, ska även fixa klart det sista här hemma. :) 

Kvällen blir nog lugn, har precis tagit mig en varm dusch vilket behövdes! Så vi får se vad kvällen har att erbjuda! Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll! Puss o kram  (null)


Bloggdesignen är gjord utav Madeliene Löthman - Hon som är självlärd