Ny vecka!

Hej på er!
Idag är det onsdag och jag är äntligen på bättringsvägen, är dock fortfarande väldigt täppt i öronen, och hosta från helvetet känns det som, men känns ändå som att det är på bättringsvägen och det är så himla skönt! 
 
Idag ska jag plugga, plugga, eftersom jag ligger efter en hel del, då det har varit väldigt mycket sjukdomar denna hösten, tycker jag har varit sjuk i stort sätt hela tiden. Så måste ta tag i det då jag bara har ca 5 veckor kvar av denna kursen, så måste verkligen komma ifatt så att jag kan klara av kursen och sen ta jullov! 
 
Annars händer det inte så jättemycket, Sambon ska till Vetlanda på arbetsintervju idag, så är ensam hemma några timmar och då ska jag passa på att plugga, medans det är tyst och jag inte kan bli störd av någon! Så skönt. :) 

Vad har ni för planer idag?

10 års sen ❤

Tio års sedan du beslutade att avsluta ditt liv, och jag saknar dig! Men jag vet att du har det bra där du är och att du vakar över mig. ❤


Första snön har varit är!

Hej på er! Det var länge sen jag uppdaterade er och det har hänt så himla mycket senaste tiden så har inte haft ork till att blogga.  


Har varit sjuk, med en vanlig förkylning,  sen gick det en vecka och så blev jag misshandlad ute på stan, och efter det så har jag åkt på influensan.  Så ligger här fortfarande sjuk,  dock är jag på bättringsvägen men inte helt ok än! 

Jag är bara så trött på att ha ont hela tiden. :( 

Därför har jag inte uppdaterat eller svarat på kommentarer för jag har helt enkelt inte orkat det fysiskt eller psykiskt. Men uppdateringen kommer bli bättre så fort jag blir frisk igen! 

Hoppas ni mår bra! 
Puss o kram 


Bloggdesignen är gjord utav Madeliene Löthman - Hon som är självlärd